Habitable Polyhedron Designer: Manuel Villa
Location: Bogota, Colombia
Image Credits: Manuel Villa & Sergio Gómez
The project, meant for a family house back yard in the suburbs, aimed at designing a small park or opened area where the young parents and their newborn child would enjoy a independent space from day to day house activities, a space for reading, playing, etc. Having in mind this objective, and considering the usages of the space in the long term, it was proposed the project incorporated a small building to complement and support outside activities. That way he building would serve as a shelter for the child to share with his parents and, later on, as his own personal activities and hobbies setting. archdaily.com Posted: 09/18/2009 digg | del.icio.us | stumble | email this

Go to: Previous Page | SpaceInvading Front Page